ÅRETS JULEBORD I BØRNEHØJDE

​Julen er BØRNENES tid her i huset og jeg har netop købt den sidste julekalender, Børnenes Ulandskalender, og glæder mig ustyrlig meget til at se “Nissebanden i Grønland” med min lille familie hver aften de næste 24 dage ❤

Udover små gaver og lidt ekstra god tid i hverdagene kan man nemt skabe juleglæde ved at dække et smukt julebord til de små poder. Jeg har stylet lidt i dag – værsgo at læse med!

JULEBORD I BØRNEHØJDE
SERVICE UNDER JULETRÆET?

Done By Deer laver det fineste melamin service til både drenge og piger med skønne dyr fra den afrikanske savanne. Priserne ligger fra 50 kr. Jeg har samlet et par gaveideer til jer.

Indeholder affiliate links.

Done by Deer tallerken /Done by Deer blå kop / Done by Deer lyserød skål / Done by Deer grå 4 rums tallerken / Done by Deer 3 sæt skeer / Done by Deer 4 rum boys / Done by Deer grå elefant / Done by Deer bestik dots / Done by Deer lyserød kop / Done by Deer dyb skål

SKAB JERES EGNE TRADITIONER

Gør lidt ekstra ud af julen ved at pynte børnenes julebord med hjemmelavede snefnug af hamaperler, kogler og pompomer.

Har du børn over 3 år, kan du lade dem være med til at pynte. Børn kan godt mærke, at der er noget særligt på spil. Julen er i den grad noget særligt – om ikke andet skaber vi som forældre traditioner, som børnene tager med sig gennem hele livet. Herhjemme nyder vi at pynte fint op sammen og skabe en hyggelig julestemning i hele hjemmet.

JULEGLÆDE & BORDKORT Jeg har pyntet et fint bord med melamin fra Done By Deer ( gaver) og lavet små bordkort med manillamærker. En helt speciel plads til hvert barn i familien!FORSLAG TIL PYNT

Gå på jagt i hjemmet og skoven.

  • Kogler med glimmer
  • Hama snefnug af perler
  • Manillamærker som navneskilte
  • Tørrede hortensia
  • Julekugler
  • Julepynt fra gemmerne
  • Hæklede tallerkenservietter
  • Pompomér
  • Servietter – måske er du en haj til at folde fine figurer?

Tak fordi I læste med!

DIY-klem fra

Sabina*

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS