Frisørtid og selvforkælelse hos Hairbydrews  

Min mandag startede med 3,5 time i frisørstolen hos frisør Hairbydrews med god kaffe og helt nyt sommerhår. Vågnede seriøst op som en blendet puddelhund og går i seng som en ung studine på 19 år! I hvert fald indeni!

Indlægget er sponsoreret af Hair By Drews.

Okay. Jeg lyver lidt. Alderen passer ikke. Men følelsen af velplejet hår, nymasseret hovedbund og masser af lækre produkter i mit hår føles FANTASTISK!

Efter 10 måneders barsel hjemme med en lille skummus trængte mit hår til en kærlig hånd og en masse pleje!!

Salon Hairbydrews

Min uge startede derfor hos Hair By Drews – en lækker lækker salon 10 min. fra Århus C.

Sitet her er spækket med inspiration, gode rabatter og nyheder. Jeg har skumle planer om at gøre meget mere ud af mit hår. Det er jo sommer, ik?!

Ofte ender det oppe i en knold, så ejeren Tanja stylede mit hår på 10 min. og gav mig et par små fif med på vejen. Og nu kan jeg selv style mit eget hår

FØR: Blendet puddelhund og slidte spidser!

EFTER: Lækkert sommerhår!

Nyt sommerhår

Jeg er tæt på lykkelig og med posen fuld af LÆKRE SVANEMÆRKEDE produkter fra Ingredien, som er spækket med bl.a. plejende økologisk sheasmør, avokadoolie og makadamie- nøddeolie, kan sommeren bare komme an!

Fortjener du lidt selvforkælelse, kan du booke en tid lige HER.

Jeg LOVER jer – følelsen af at være 19 år igen er himmelsk! Også selv om den kun varer indtil i morgen, hvor jeg (sikkert) vågner op med uglet, men PÆNT hår.

Vil bruge resten af aftenen på at smile til min kæreste – han har nemlig husket at lægge mærke til mine nye sommerlokker! Ham vil jeg sgu gerne blive gammel med!  Tak fordi du læste med!

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS