20 % fødselsdagsfest hos Butik Blossom hele weekenden

Annonce for Butik Blossom

Min trofaste samarbejdspartner gennem et år har 6 års fødselsdag.

Det er selvfølgelig Butik Blossom, jeg taler om! ♥

Hele weekenden fejrer webshoppen og den fysiske butik i Nibe fødselsdag med 20 % på hundredevis af varer og nyheder og lækre goodiebags til de første 25 ordre.

Jeg har fundet et par pæææne forårsstyles, jeg drømmer om i min forårsgarderobe. Bare lige 2-3 nye sager som kan mixes med det, jeg har hængende ♥

Hele weekenden  får I 20 % på webshoppen på alle sko, sneaks, smykker, udvalgte styles fra Mos Mosh, alle styles fra Y.A.S., Baum und Pferdgarden, Sofie Schnoor, Mads Nørdgaard, Second Female m.m.

Og på udvalgte nyheder fra Stine Goya – ja sgu!

Jeg havde den stribede kjole i andre farver sidste år og den er så lækker og behagelig at have på til både cafehygge, festivaller og fester. Guld kjolen havde jeg i pink og I rev den ned af hylderne.

Se mere Stine Goya udsalg ♥

5 styles der pifter din hverdag op

Der skal ofte ikke meget mere end 1-2 nye styles til, for at man føler at garderoben er blevet liiiiidt sjovere, når sæsonen skifter.

Jeg er ret vild med nederdelen, den prikkede kjole og de nye basic sneaks fra Puma.

1. Jakke Mos Mosh  2. Zarkoperfume  3. Nederdel Lollys Laundry 

4. Kjole Lollys Laundry 5. Puma sneaks

Nyheder – bare en af hver tak!

Jeg har aldrig ejet et par støvler, men drømmer om et par rå støvler til at pifte mine kjoler og nederdeler op her til foråret! Den fine kjole fra Mos Mosh kan du spare 20 % på i weekenden.

6. Strik Lollys Laundry 7. Leo støvle  8. Cardigan Y.A.S  9. Kjole Mos Mosh 10. Øreringe 

Sommerens must have 2020 

Accessories, sko og et fint net. Selvfølgelig i selskab med en sommerskøn duft og en virkelig farveglad sommerkjole fra Sofie Schnoor, hvor I også får 20 % på næsten alt!

I har spurgt til min hvide bløde cardigan. Den er lige HER!

11. Kjole Sofie Schnoor 12.  Sofie Schnoor stiletter 13. Mads Nørgaard net 14. Min lækre cardigan fra Second Female 15. Zarkoperfume

Er du så heldig at bo i nærheden af Nibe, er der selvfølgelig også 20 % i den fysiske butik på hundredevis af varer + bobler og snacks i butikken.

Jeg har skænket mig selv en god kop kaffe og hopper ind på BUTIK BLOSSOM og gør et par fine kup til mig selv og vinger et par fødselsdagsgaver af samtidig.

RIGTIG GOD WEEKEND, KÆRE MENNESKER! ♥

[sc name=”hilsen” ]

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 38 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS