10 ting du ikke vidste om Sabinasverden

1.Stiletter eller sneaks? Kan man vælge begge dele? Måske stilletter indtil kl. 23 og så sneaks resten af natten. Den kombination ville passe mig PERFEKT!

2. Fjernsyn eller Netflix? Vi har faktisk ikke haft fjernsyn i 2 måneder, for vi brugte det ikke. Udover til Disney Show fredag fra kl. 19-20. Så da vi gik og gjorde huset nogenlunde rydeligt inden HOUZZ kom forbi til fin BOLIGRAPPORTAGE, pillede vi den store grimme skærm ned fra væggen. Sandheden er også at vi tit arbejder mellem 20-21, når ungerene er puttet og fletter fingre og drikker mokka herefter. Nogle gange til Netflix. Andre gange til radioballade med levende lys i udestuen! ♥

3. Deler du alt på de sociale medier? Jeg deler få glimt af mit liv på de sociale medier og er meget bevidst om, hvad jeg deler. Mit arbejde, outfit, mit hus og mine projekter deler jeg uden at blinke med øjnene. Det er “døde” ting, som folk må screenshotte og hapse alt det de vil. Endda meget gerne. Jeg bruger de sociale medier til at blive inspireret og forsøger at give en lille smule tilbage her på Sabinasverden.Men mine børn i både vågen og sovende tilstand, vores hverdag, ture i Legoland, fødselsdagsmorgener, godnatlæsning, hottubhygge på ferier og familie tamtam holder vi for os selv. LÆS mit eksperiment: 7 dage uden iPhone i Malaga!

4. Kører du med cykelhjelm? Selvfølgelig! Hvem gider ende med åbent kraniebrud og ligge bevidstløs resten af sine dage? Så hellere uglet hår. Det er faktisk frækkere end man lige tror!

5. Hvad bliver du inspireret af?Jeg finder inspiration OVER ALT og det er endnu ikke lykkedes mig at læse et magasin uden at sætte æselører, gå en tur i skoven uden at nuppe blade og grene med hjem eller tage billeder af underlige nye mønstre i en butik.Herudover følger jeg en række kreative profiler på Instagram og har en kreativ familie og vennekreds omkring mig. Altsammen faktorer, der giver ny energi og lyst til at lave nye projekter.

6. Hvordan ser en typisk Sabina dag ud?Min nye hverdag som blogger og DIY-skribent starter oftest i hjemmefutter med en stor balje mokka foran computeren på mit kreakontor. Her svarer jeg på mails og får et overblik over dagens TO-DO-LISTE. Dagen indebærer meget tit photoshoots, telefonmøder, klargøring af nye DIY-projekter på værkstedet og en hulens masse produkter spredt ud i hele mit hus. Jeg bruger alle rum til photostudie for mine forskellige kunder og tager typisk 30-40 billeder hver eneste dag.Nogle dage tager jeg fri kl. 14 og henter ungerne eller besøger en veninde. Andre dage sidder jeg til kl. 23 og sveder. Men JEG sætter dagsordenen. En pokkers dejlig følelse!!7.

3 ting I måske ikke vidste om dig?
For 3 år siden vidste jeg ikke, hvad bogstaverne DIY stod for. DO IT YOURSELF. DO IT hvad for noget? I dag lever jeg bl.a. af at skrive DIY-artikler for forskellige firmaer, lave DIY-film og DIY-projekter på de sociale medier.For to år siden havde jeg aldrig læst ét eneste blogindlæg. Og i dag lever jeg af at blogge (og læser personligt kun 4-5 blogs). Lidt crazy!For 1 år siden blev jeg mor til lille Frida. For 2. gang valgte jeg mødregruppehalløjet fra og har været på barsel i 1 1/2 år med min bedre halvdel, som arbejder hjemmefra + en masse gode veninder. Hold nu op hvor har det været SJOVT og RÅHYGGELIGT! En tid af mit liv jeg kommer til at tænke tilbage på med et KÆMPE smil på læben!

8. Hvilken uddannelse har du? Jeg er uddannet folkeskolelærer i 2008. Synes det er lidt blæret at være både dansk-, tysk-, idræt- og billedkunstlærer. Den perfekte kombination for mig!

9. Hvad er det næste projekt i dit hjem? Det bliver en minimakeover for Sadolin inden længe. Jeg skal snart ned at hente et par spande maling. Ved først på dagen, hvilke farver jeg vælger og hvilke vægge der får en overhaling. Det virker bedst for mig! Mon Mr. Kiel er enig med mig? Jeg tror det næppe!

10. Næste getaway?Mr. Kiel og jeg skal til bryllup i London i december. Og jeg glæder mig ustyrligt meget. Tror vi bestiller flybilletter, så vi har et par dage derovre uden kids. Så står den på julegaveshopping, vindueskiggerier og glamourøs julemekka for alle pengene! Jeg forestiller mig at vi vandrer op og ned af gaden i snevejr med store uldtørklæder og hænderne fulde af smukke gaveæsker imens små, dalende snefnug forsigtigt rammer mine bløde silkelokker.MEN! Mon ikke det bliver en kort “strøjer” med tømmermænd og dårlig ånde efter brylluppet – uden makeup, håret i en knold og en pose chips i den ene hånd og Mr. Kiel i den anden. Det bliver skisme også meget hyggeligt. Nu jeg tænker over det! ♥

Del på

Facebook
Twitter
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg på siden
Kvinden bag SabinasVerden

Mit navn er Sabina Haysen, jeg er 40 år, mor til to og tidligere folkeskolelærer.

Sabinasverden er en farverig og kreativ inspirationsblog om boligindretning, gør-det-selv projekter, kvindelivet og eventyr med min familie.

Som en af Danmarks største kreative blogs har jeg samlet mine bedste gør-det-selv projekter til dig på ét sted. Bloggen rummer inspiration til årets fester og sæsoner, hverdagsglimt og tanker om det gode liv fra en helt almindelig kvinde.   

Jeg bor i vores “gør det selv” villa i Århus med mand og to børn.

Velkommen i Sabinasverden – smid benene op og føl dig hjemme!

Mest læste
DIY VIDEOS